Kombi prevoz putnika Beograd - Split

  • Kombi prevoz Beograd -Split
  • Kombi prevoz Beograd -Split
  • Kombi prevoz Beograd -Split

Prevoz putnika kombijem iz Beograda do Splita, kao i kombi prevoz do drugih gradova u Dalmaciji, usluga je koja se pruža od željene adrese u Beogradu, do određene adrese u Splitu. Uslovi i ponuda kombi prevoza Beograd-Split i Split-Beograd se ne razlikuju od ostalih relacija kombi prevoza do Dalmacije. Kombi prevoz putnika već duži niz godina radimo od vrata do vrata i ispostavilo se da putnicima ta vrsta usluge u potpunosti ogdgovara. Nema razmišljanja o presedanju, planiranju dodatnog prevoza od mesta izlaska iz kombija do adrese stana, dogovora o dočeku na određenom mestu, maltretiranja prijatelja, plaćanja taksija i sl. Kombi prevoz putnika Beograd - Split od vrata do vrata sve ove neprijatnosti rešava u samom početku. Naš kombi dolazi po vas na adresu u Beogradu, a vožnja prestaje na adresi na kojoj želite da vas ostavimo u Splitu.

Iskusan tim vozača našeg kombi prevoza će vas brzo i bezbedno prevesti, a iskustvo koje smo do sada prikupili će obezbediti da vožnja Beograd-Split bude uživanje. Mogućnost rezervacije prevoza Beograd-Split obezbeđuje i organizaciju prevoza onda kada vama to odgovara.

Naš kombi prevoz na relaciji Beograd-Split nije linijski, a u okviru usluge nudimo prevoz organizovanih grupa, pojedinaca, kao i iznajmljivanje vozila sa vozačem na dan ili više dana za prevoz na poslovne sastanke, konferencije ili obilazak Splita i drugih gradova u Dalmaciji.

Gea Travel kombi prevoz nudi i popuste na usluge prevoza Beograd – Split za:

  • Grupni prevoz putnika
  • Korporativni prevoz na sastanke i konferencije
  • Prevoz muzičkih grupa
  • Najam vozila sa vozačem

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO SPLITA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd -Split

90


KOMBI PREVOZ PUTNIKA