Kombi prevoz putnika Beograd - Pula

  • Kombi prevoz Beograd -Pula
  • Kombi prevoz Beograd -Pula
  • Kombi prevoz Beograd -Pula

Prevoz putnika kombijem od Beograda do Pule je usluga koja podrazumeva prevoz sa adrese na adresu. Sam prevoz sa adrese na adresu je pogodnost, jer se izbegavaju presedanja, čekanje na autobus ili voz, plaćanje taksi usluga i sl. Pored toga, vanlinijski prevoz putnika Beograd-Pula omogućava i fleksibilnost po pitanju vremena i dana polaska. Vreme polaska se dogovara sa putnicima, kao i eventualne pauze na mestima koja njima odgovaraju.

Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije o kombi prevozu putnika iz Beograda do Pule i nazad, kontaktirajte nas i mi ćemo vam do detalja objasniti na koji način možete koristiti naše usluge.

Iskusni vozači će vas sigurno i brzo prevesti iz Beograda do Pule izbegavajući sve moguće probleme na putu u pogledu gužvi i kašnjenja. Ukoliko procenimo da će put biti kraći i udobniji izborom određenih ruta, predložićemo putnicima i iskoristiti ta saznanja i iskustvo da vam put bude što prijatniji i kraći.

Naša vozila su udobna, tehnički ispravna i uvek spremna za nova putovanja. Mesta iam dovoljno i za putnike i za prtljag, čak i za one najzahtevnije.

Ukoliko želite brz i efikasan kombi prevoz iz Beograda do Pule ili iz Pule do Beograda, pozovite i ukažite nam poverenje koje ćemo maksimalno ispoštovati.

Dugogodišnje iskustvo u kombi prevozu putnika iz Beograda do mesta u Istri, daje nam za pravo da kažemo da smo među najboljima u ovom poslu.

Rezervišite našu uslugu kombi prevoza putnika na relaciji Beograd-Pula i sigurno nećete pogrešiti. Do sada smo prevezli na stotine i hiljade ljudi, kako na odmore, posete prijateljima i rođacima, tako i na poslovne sastanke i konferencije u Beogradu i Puli.

Gea Travel kombi prevoz nudi i popuste na usluge prevoza Beograd – Pula za:

  • Grupni prevoz putnika
  • Korporativni prevoz na sastanke i konferencije
  • Prevoz muzičkih grupa
  • Najam vozila sa vozačem

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO PULE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Pula

75


KOMBI PREVOZ PUTNIKA