Kombi prevoz Beograd - Grac

  • Kombi prevoz Beograd - Grac (Graz), Austrija
  • Kombi prevoz Beograd - Grac (Graz), Austrija
  • Kombi prevoz Beograd - Grac (Graz), Austrija

Kombi prevoz putnika od Beograda do Graca (Graz) u Austriji po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Prevoz od vrata do vrata.

Kombi prevoz putnika Gea Travel je savršen za prevoz na poslovne sastanke, korporativne događaje i izlete u Grac u Austriji. Vožnja je udobna, brza i sugurna, a osećaj je bolji od letenja prvom klasom. Ukažite nam poverenje, a mi ćemo se potruditi da vam vožnja sa nama bude uživanje.

Prevoz kombijem do aerodroma u Gracu

Gea Travel kombi prevoz do aerodroma u Gracu je najbolji izbor i kada je reč o aerodromskim transferima. Samo rezervišite svoju vožnju, a ostalo prepustite nama. Naši vozači će pokušati da vas uvek na vreme prevezu do aerodroma u Gracu, bez obzira na to koliko vam je vremena preostalo do leta. Putujte bez stresa znajući da ste u dobrim rukama. Transfer sa aerodroma u Gracu do Beograda je takođe usluga koju pružamo svim zainteresovanim klijentima, a kapacitet prtljažnika naših kombi vozila za prevoz Beograd – Grac (Graz) je uvek dovoljan, čak i za najzahtevnije putnike.

Cena kombi prevoza Beograd – Grac (Graz)

Naše usluge kombi prevoza Beograd – Grac su među najpovoljnijim u Srbiji. Pored klasične vožnje, moguće je i izvršiti najam kombija sa vozačem ako vam je potreban prevoz sa sastanka na sastanak i ako imate nepredvidiv raspored. Naš vozač će sačekati vaš poziv i prevoziti vas i vaš tim od tačke do tačke onoliko puta koliko je potrebno u toku najma. Isto važi i za koncerte, sportske igre, posebne događaje. Uživajte u našem kombi prevozu u potpunosti, znajući da je vaša vožnja spremna uvek kada vam zatreba.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO GRACA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Grac (Graz)

65 EUR

 


KOMBI PREVOZ PUTNIKA