Kombi prevoz putnika Beograd - Istra

Kombi prevoz putnika do Rijeke, Pule, Opatije, Rovinja, Umaga, Novigrada i Poreča nije linijski već se obavlja po potrebi za pojednince ili grupe klijenata na zahtev.

Prevoz putnika do Rijeke, Pule i Opatije, Rovinja, Umaga, Novigrada i Poreča se vrši prikupljanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) i ne postoje stajališta za prikupljanje putnika.

Kombi prevoz putnika do Rijeke, Pule, Opatije, Rovinja, Umaga, Novigrada i Poreča traje od nekoliko sati u zavisnosti iz kog mesta u Srbiji putnici započinju putovanje, kao i koje prevozno sredstvo se koristi.

Najkomforniji i najbrži način prevoza putnika iz Srbije do Rijeke, Pule i Opatije je putničkim automobilom ili kombi vozilom. Kombi i auto prevoz putnika GEA TRAVEL ima u ponudi više vrsta vozila za prevoz putnika.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO GRADOVA U ISTRI

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Rijeka, Opatija - Beograd

65

Beograd - Pula - Beograd

75

Beograd - Novigrad, Umag

75

Beograd - Rovinj, Poreč

75

Neka od kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobile, možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Rijeke, Pule, Opatije, Rovinja, Umaga, Novigrada i Poreča.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Rijeke, Pule, Opatije, Rovinja, Umaga, Novigrada i Poreča, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, GEA TRAVEL nudi turističkim agencijama i organizatorima putovanja u Hrvatsku.

Za više informacija o mogućoj saradnji sa GEA TRAVEL kombi prevozom putnika možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Rijeke, Pule, Opatije, Rovinja, Umaga, Novigrada i Poreča.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA