Kombi prevoz putnika Beograd - Celje

Kombi prevoz putnika iz Beograda do Celja takođe nije linijski već se obavlja po potrebi za pojednince ili grupe klijenata na njihov zahtev.

Prevoz putnika do Celja počinje prikupljanjem putnika sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) i ne postoje stajališta za prikupljanje putnika, a putovanje se završava takođe na adresi koju je putnik odabrao.

Kombi prevoz putnika do Celja traje nekoliko sati u zavisnosti od toga koje prevozno sredstvo se koristi, kakvi su uslovi na putu i koliko se može zadržati na granicama.

Najudobniji i najbrži način prevoza putnika iz Beograda do Celja i obratno je putničkim automobilom ili kombi vozilom. Kombi i auto prevoz putnika GEA TEAM ima u ponudi više vrsta vozila za prevoz putnika.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO CELJA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Celje - Beograd

60

110

Neka od kombi vozila za prevoz putnika, kao i automobile, možete pogledati na stranici Vozila za prevoz putnika do Celja.

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do Celja, kao i za sve ostale relacije, GEA TEAM nudi turističkim agencijama i organizatorima grupnih putovanja.

Više informacija o  potencijalnoj saradnji sa GEA TEAM kombi prevozom putnika možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi i automobilski prevoz putnika do Celja.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA