Kombi prevoz putnika Beograd - Beč

Ako ste turista, poseta Beču je nepisana obaveza za svakog putnika. Beč je odlično odredište, gde se kombi prevozom putnika kao uslugom, stiže veoma brzo i bez puno zadržavanja. Kombi prevoz do Beča je dobar izbor i zbog manjeg broja putnika, kao i mogućnosti odabira rute kojom se putuje.

Naš kombi prevoz nije linijski i veoma je prilagodljiv, tako da imate mogućnost ne samo prevoza do Beča, već i prevoza do specifične adrese, bez potrebe za organizacijom presedanja i korišćenja javnog prevoza ili taksija do svog odredišta.

Ako ste pak radnik koji radi u Beču i putuje u Srbiju i ili obratno, vaše putovanje kombije do i od Beča će biti pravo uživanje. Sam put do Beča kombijem i ne traje toliko dugo, ali i pored toga iamte mogućnost da zatražite pauzu po potrebi i u dogovoru sa drugim putnicima.

Zakazivanje i rezervaciaj kombi prevoza do Beča je individualna. Pozovite nas i rezervišite svoje mesto, a mi ćemo doći po vas na vašu adresu. Predoz do Beča od vrata do vrata je usluga koju ne možete naći ako želite da koristite železnicu ili autobuske linije. Uvek morate računati na to da ćete morati da organizujete i prevoz sa neke od većih stanica u Beču do adrese na koju putujete.

Kombi prevoz putnika do Beča vam nudi upravo tu pogodnost. Kada krenete iz Beča ili u Beč, uvek znate da ćete krenuti sa adrese i stići na adresu bez problema i bez pretovaranja prtljaga iz vozila u vozilo.

Naša vozila za kombi prevoz putnika imaju dovoljan prostor za prevoz prtljaga čak i najzahtevnijih putnika, a vaše stvari su uvek blizu vas i ne mogu se izgubiti ili oštetiti u toku puta.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO BEČA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Beč

50

 


KOMBI PREVOZ PUTNIKA