Najam vozila

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačem

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačem je još jedna od usluga kombi prevoza putnika Gea travel. Budući da kombi prevoz putnika od i do bilo koje destinacije u jednom ili oba smera nije uvek dovoljan, u prilici smo da ponudimo i mogućnost nekoliko načina najma kombi vozila za prevoz putnika sa vozačem koji će na duži period biti vama na usluzi.

Načini dogovora o najmu vozila za prevoz putnika su:

  • Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na sat
  • Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na dan
  • Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na više dana

O svakom od načina za iznajmljivanje vozila za prevoz putnika dogovor se postiže prema unapred poznatim uslovima, cenom i trajanjem najma. Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem kombija za prevoz putnika sa vozačem na određeni vremenski period, obratite nam se koristeći podatke na stranici kontakt za iznajmljivanje vozila za prevoz putnika sa vozačem.

Gea travel će obezbediti komforna i bezbedna vozila, profesionalne vozače i vrhunsku uslugu prevoza putnika do bilo koje destinacije po vašoj želji.

CENA IZNAJMLJIVANJA VOZILA SA VOZAČEM

Samim tim što je najam vozila sa vozačem specifičan po dužini trajanja, odabiru destinacije i drugim zahtevima klijenata, cena iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem ne može biti precizno definisana unapred. Za svaku informaciju o ceni najma vozila sa vozačem, prvo moramo znati vaše zahteve, bez obzira da li se radi o najmu vozila na sat, dan ili više dana. Pozovite nas i u roku od nekoliko minuta možete saznati cenu prema vašim zahtevima, bez dodatnih i skrivenih troškova.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA