Kombi prevoz putnika Beograd - Skoplje

  • Kombi prevoz Beograd -Skoplje
  • Kombi prevoz Beograd - Skoplje
  • Kombi prevoz Beograd - Skoplje

Beograd-Skoplje, relacija kombi prevoza putnika od vrata do vrata, uvek je tražena kao prevoz putnika od Beograda do Makedonije. Na ovoj relaciji prevoza najčešće smo prevozili turiste, ali i poslovne ljude koji idu na sastanke ili druga dešavanja. Ka i sve druge destinacije u Makedoniji, Skoplje ima šta da ponudi iz svoje duge istorije.

Kombi prevoz putnika Beograd – Skoplje takođe se obavlja kao vanlinijski prevoz, bez određenih stanica i vremena polaska. Uslovi putovanja na ovoj relaciji su stvar dogovora koji se postiže prilikom rezervacije mesta.

Putnicima nudimo udobnu, bezbednu i brzu vožnju koja zadovoljava sve standarde. Mali broj putnika u vozilu, dovoljan prtljažni prostor i mogućnost dogovora o rutama koje ćemo koristiti, kao i mogućnost pravljenja pauza po dogovoru, samo su neke od osnovnih karakteristika i razlika u odnosu na linijski transport.

Putujući sa nama na relaciji Beograd – Skoplje, osećaćete se kao da putujete svojim automobilom. Udobnost naših vozila, pažljiva i bezbedna vožnja i tačnost, osnovni su razlozi zbog kojih stotine putnika biraju baš nas.

Pozovite i rezervišite svoje mesto, a mi ćemo se potruditi da ispoštujemo vaše poverenje i obezbedimo maksimalno zadovoljstvo pružanjem usluge kombi prevoza putnika od Bograda do Skoplje i obratno.

Gea Travel kombi prevoz nudi i popuste na usluge prevoza Beograd – Skoplje za:

  • Grupni prevoz putnika
  • Korporativni prevoz na sastanke i konferencije
  • Prevoz muzičkih grupa
  • Najam vozila sa vozačem

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO SKOPLJA

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Skoplje

40


KOMBI PREVOZ PUTNIKA