Kombi prevoz putnika Beograd - Sofija

  • Kombi prevoz Beograd -Sofija
  • Kombi prevoz Beograd -Sofija
  • Kombi prevoz Beograd -Sofija

Kombi prevoz Beograd-Sofija je, kao i na drugim relacijama, usluga prevoza putnika sa adrese u Beogradu na adresu u Sofiji. Kombi prevoz putnika sa adrese na adresu podrazumeva direktan prevoz, bez presedanja, čekanja na stanicama, organizacije dodatnog transporta i sl. Polazak punika se organizuje tako da se putnici preuzimaju na adresi na kojoj se nalaze, a prevoz se radi do adrese na koju žele da idu. Naš kombi prevoz Beograd-Sofija je takođe vanlinijski, pa polasci nisu unapred određeni. Vožnja se rezerviše pozivom, a vreme polaska se dogovara sa putnicima prilikom rezervacije.

Kombi prevoz putnika od Beograda do Sofije se može raditi kao prevoz organizovanih grupa putnika, kao pojedinačan prevoz ili kao iznajmljivanje vozila sa vozačem na jedan ili više dana.

Mogućnost dogovora, povoljna cena, brz i bezbedan prevoz iz Beograda do Sofije i iz Sofije do Beograda, sama po sebi je povoljnost. Posebno želimo da naglasimo i fleksibilnost po pitanju biranja ruta kojima se prevoz može vršiti, što se takođe dogovara sa putnicima. Moguće su i promene rute u toku samog putovanja radi izbegavanja gužvi na naplatnim rampama ili graničnim prelazima.

Pored svega navedenog, putnicima uvek odgovara i mogućnost dogovora o mestu i vremenu pravljenja pauza i to dodatno pozitivno utiče i na celokupan doživljaj putovanja.

Pozovite nas i rezervišite svoje mesto za najbolji kombi prevoz putnika od Beograda do Sofije. Uživajte u našoj usluzi prevoza sa adrese na adresu, kao i stotine naših zadovoljnih klijenata do sada. Mi smo tu za vas.

Gea Travel kombi prevoz nudi i popuste na usluge prevoza Beograd – Sofija za:

  • Grupni prevoz putnika
  • Korporativni prevoz na sastanke i konferencije
  • Prevoz muzičkih grupa
  • Najam vozila sa vozačem

 

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO SOFIJE

DESTINACIJA

JEDAN SMER (EUR)

OBA SMERA (EUR)

Beograd - Sofija

50


KOMBI PREVOZ PUTNIKA