Prevoz do/od aerodroma Beograd

KOMBI PREVOZ OD I DO AERODROMA BEOGRAD

Prevoz do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu se, kao usluga prevoza putnika, obavlja kombi vozilima i automobilima. Prevoz sa i do aerodroma Brograd podrazumeva pransport putnika sa bilo koje adrese u Beogradu i Srbiji do aerodroma u Beogradu i obratno. Pored prevoza putnika sa adrese do aerodroma, Gea travel nudi i prevoz putnika od aerodroma do aerodroma.

Najčešće korišćena usluga prevoza putnika do aerodroma je, za sada, kombi prevoz putnika do aerodroma u Temišvaru.

DOČEK PUTNIKA NA AERODROMU

U sklopu prevoza putnika sa aerodroma u Beogradu, vozači Gea travel-a dočekuju putnike u dogovoreno vreme na aerodromskom terminalu, preuzimaju prtljag i nakon toga započinju prevoz putnika do željene destinacije.

Budući da sama usluga aerodromskog transfera zavisi (vremenski) od mnoštva faktora, molimo vas da nas obavestite o svakoj promeni u pogledu vremena poletanja, sletanja ili eventualnog otkazivanja leta.

U slučaju kašnjenja leta, budite bez brige, jer će vas vozač i vozilo čekati na aerdodromu prema prethodnom dogovoru.

Za sve detaljne informacije oko aerodromskih transfera, pozovite Gea travel koristeći podatke na stranici kontakt za prevoz do aerodroma.

CENE PREVOZA PUTNIKA DO I SA AERODROMA BEOGRAD

DESTINACIJA

JEDAN SMER (RSD)

Aerodrom Nikola Tesla - Beograd (bilo koja adresa)

2500

Kombi i automobilski prevoz GEA TRAVEL nudi komforan i brz prevoz putnika do i sa aerodroma U Beogradu do i sa bilo koje adrese u Beogradu vozilima novije generacije, a neka od njih možete pogledati na stranici Vozila za kombi prevoz putnika do i sa aerodroma Nikola Tesla...

Ako želite brz i udoban način putovanja do i sa aerodroma Nikola Tesla, kontaktirajte GEA TRAVEL pomoću podataka na stranici kontakt za prevoz sa aerodroma...

Posebnu povoljnost u pogledu prevoza putnika do aerodroma, bilo da se radi o kombi ili automobilskom prevozu putnika, GEA TRAVEL nudi većim organizovanim grupama putnika.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA